Behandlingar

Behandlingar

Akut tandvård
Vi erbjuder akut tandläkartid i Halmstad till vuxna alla dagar i veckan, inklusive lördagar och söndagar. Inget prispåslag på helger.
Exempel på akuta besvär:
Tandvärk.
Trasig eller lös tand.
Svullnad, blödning eller var i munnen.
Besvärande visdomstand.

Ring oss om du vill rådfråga eller boka tid. Tel: 035-60055
Allmän- och förebyggande tandvård
Vi erbjuder regelbunden tandvård till dig som är 24 år eller äldre.
Genom råd, förebyggande insatser och behandling hjälper vi dig med din munhälsa med hänsyn till dina önskemål och förutsättningar.  En bra åtgärd för att främja god munhälsa är regelbundna undersökningar, det kan du få hos oss genom att lista dig. Välkommen!
Rekonstruktiv tandvård
Vi hjälper dig som saknar eller har väldigt slitna tänder där tuggfunktion och utseende försämrats.
Vanliga behandlingar är kronor, broar och implantat. Inför rekonstruktioner presenterar vi en behandlingsplan med priser och förväntad tid till färdigställande så att du kan planera och påbörja behandlingen när det passar dig.
Vi behandlar uteslutande med högkvalitativa medicintekniska produkter och svensk tandteknik.
Estetisk tandvård
Vi utför estetiska behandlingar som syftar till att förändra tändernas färg, form och storlek.
Före en estetisk behandling påbörjas gör vi en undersökning av din mun för att säkerställa att den är frisk. Efter det går vi tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar för att se om vi kan tillgodose dem. Förekommande behandlingar kan till exempel vara tandblekning, skalfasader och/eller tandställning.
Käk- och ansiktssmärta
Vi utreder käk- och ansiktssmärta, även kallat temporomandibulär dysfunktion (TMD).
Utredningen innefattar genomgång av din sjukdomshistoria, undersökning av dina käkleder, käkmuskler och mun. En ofta framgångsrik behandling är bettskena kombinerat med rörelseövningar men beroende på hur stora dina besvär är kan det ibland krävas ett samarbete med till exempel bettfysiolog, fysioterapeut, läkare eller psykolog.
Mån - Tis
08 :00 - 17:00
Onsdagar
11:00 - 18:00
Torsdagar
08 :00 - 17:00
Fredagar
08 :00 - 15:00
Lör - Sön (akut)
10 :00 - 14:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram